Ik vond het hier supergezellig en fijn. Ook met alle koeien en paarden.

O, ik heb hier een paar superdagen gehad! en een superontbijt en lekker mexicaans gegeten. Het was super ! Lekker geslapen en lekker rustig gedaan. groetjes

Wat een prachtig huisje! Een fijn plekje om tot rust te komen en daarbij ook nog kunnen uitwaaien aan zee. groetjes

Het was hier prachtig buiten en in het huisje was het supergezellig en knus. groetjes

- oktober 2015


Trots kun je zijn op dit knusse «Luikje». Het is je volkomen gelukt om er een rustpunt van te maken voor alle drukke mensen in deze hectische wereld. Het ontbreekt aan niets. Super!

- oktober 2015


Wij hebben een hele fijne week in het Luikje gehad. Mooi uitzicht en alles oke. Je kunt hier mooi fietsen en wandelen. Ook de duinen is een grandioos gezicht. We gaan heerlijk relaxed naar huis.

- oktober 2015


Samen met mijn moeder (80) en man een paar bijzondere dagen gehad in jullie Luikje!!    Prachtig weer , mooie strandplekken, gezellige «hippe»strandtenten, wijntjes, bijzondere biertjes in de Jopenkerk, teveel Italiaanse ijsjes en lekker kunnen relaxen bij het huisje. We hebben zó genoten van deze plek in Noord-Holland.

Hartelijk dank, een warme groet  ,

- oktober 2015


When we stayed at «Het Luikje» 2 years ago we said that we had to return one day and her we are!

After 2 month here we leave with slow steps. The atmosphere of this lovely cottage grabs us fresh each morning. When friends and family visit they – and the children-  simply love it too.

We will Always recommend Het Luikje.

Thank you for what you did for us during our stay. We wish you every succes in your ventures in the years ahead. Der. regards

- september 2015


Voor de tweede keer in dit mooie huisje , nu met twéé kinderen . Dus samen slapen in het knusse zolderkamertje. En ballonnen naar beneden laten zweven van achter het traphekje.  Dit keer hebben we ook gezwommen in zee (N ‘s grote wens).

N. vond het dan ook supergaaf en S heeft kennis gemaakt met zout water (dat gezicht 🙂     )

In Driehuis bij het IJspaleis een heerlijk ijsje gegeten. Naar Space Expo geweest, interessant en ook veel leuke doe-dingen voor kinderen.  Verder een dagje Haarlem (foto-wandeling) , IJmuiden (héle grote boot gezien) , en Beverwijk (animal farm) De duiven daar uit je hand laten eten, was dikke schik! We hebben een fijne week gehad in dit leuke en complete huisje. (Fijne douche en bedden) Bedankt!

- juli 2015


Ein wirklich sehr schoner urlaub in einem wunderschonen restaurierten Haus in scholsamer natur und interessanten Stadten. Das radfahren mit knotenpunkten war uns neu und wir finden eine ganz prima Erfindung. Vielen Dank

- juli 2015


Onze dochter heeft een heerlijke feestweek beleefd in het houden van haar tweejarige verjaardag. Hoewel het weer beter had gekund, heeft ze zich heerlijk vermaakt. In de duinen, op het strand en hier in de tuin. Ook woorden als «paard»en «paardenpoep»zullen nooit meer uit haar vocabulair verdwijnen. Bedankt en hopelijk kunnen jullie haar het breken van één van de kommetjes vergeven.,…..

- juni 2015


We hebben een week mogen genieten van jullie mooie huisje dat van alle gemakken voorzien is. De omgeving is prachtig, heerlijk kunnen fietsen in de natuur.

Misschien tot ziens,

- juni 2015


Wat een topplek om ( een deel van) mijn 50 e verjaardag te kunnen vieren. De hele familie is enthousiast over dit «Anton Pieck huisje». Top om te zien en leuk ingericht met spullen uit opa en oma’s tijd en voorzien van moderne gemakken die netjes zijn weggewerkt. Heerlijke omgeving met paardjes voor de ramen. Hartelijk dank voor de slingers, kaart en wijn

- mei 2015


Het was fijn dat we op korte termijn in jullie huisje konden zijn omdat een moeder van de trap was gevallen en inmiddels in Velserduin aan het revalideren is. Daardoor was het heel gemakkelijk iedere dag bij haar op bezoek te gaan. We waren heel nieuwsgierig hoe het huisje er van binnen uitzag. In onze jeugd zijn we hier heel vaak langsgefietst. Het is en blijft een bijzonder huisje op een bijzondere plek. De dagen zijn voorbij gevlogen , we komen zeker een keer terug. Een glas heeft ons verblijf niet overleefd.Op de aanrecht omgestoten  en een aantal barsten opgelopen.  Bedankt en tot ziens.                                                                                              p.s. De weergoden waren ons ook gunstig gezind. Het was prima weer om te fietsen in de ons bekende omgeving en te genieten van de tuin.

- mei 2015


Es war eine gute Idee dieses historische Hauschen dafur zu verwenden dass Besucher und Besucherinnen sich hier nahe der Nordsee erholen konnen.

Wir konnen hier dunenwanderungen und Fahrrad-touren unternehmen.                                     Das Haus erinnert mich an unsere Gastenlaube im Harzgebirge, und es ist alles vorhanden was man so braucht. Wir danken Ihnen auch dafur dass 2 Fahrrader da sind, das eine hat sogar funktionierendes Licht. Wir konnen Sie gern an Familien weiter empfehlen.

Mit freundlichen grusse,

- mei 2015


Na het leuke welkom (al zijn de kinderen wat groot, van de mueslireepjes kunnen ze zeker genieten) is het een zeer fijne week hier geweest. Ondanks de nogal barre voorspellingen erg fijn weer gehad. De zon scheen erg fijn en de temperatuur was ook prima. Gek wel in Haarlem waaide het altijd wat harder dan hier. Goede omgeving van het huisje dus! Fijn zo om met het gezin weer even samen kunnen zijn in dit knusse gebouwtje op een plek waar de rust van de natuur en de drukte van de stad op een gering afstand liggen.  Dank

- mei 2015


Wat fijn dat we een maand konden overbruggen in het Luikje. Zo konden we de bouw van onze nieuwe woning volgen op korte afstand. De maand is omgevlogen. Bij aankomst een fris opgepoetste vloer en een lekkere fles wijn. Een warm welkom. R (17) stelde zich voor hoe het zou zijn hier te kunnen wonen en maakte zijn eigen plekje boven.  We kijken ernaar uit morgen in ons eigen huis te trekken maar zullen het geweldige uitzicht en de heerlijk zonnige tuin missen. Hartelijk bedankt en misschien tot ziens in ons dorp 😉

- april 2015


Als je de verkeersdrempel overkomt begint het eigenlijk al. De wereld van de natuur. En als je hier binnenstapt kom je in een huisje dat je in sommige musea tegenkomt  alleen met alle moderne comfort. Veelal achter oud ogende deurtjes. Qua sfeer lijkt het alsof de tijd hier een beetje heeft stilgestaan. Het huisje is helemaal goed. Geweldig uitgedacht en prachtig in alle details.  Het kacheltje, het grote bed, het daglicht dat van alle kanten binnenvalt. En het uitzicht! Allemaal heerlijk! J. moest helaas wel gewoon werken. Ik iets minder . Heb tussendoor thuis de keuken opgeknapt, betegeld en zo wat van de klusjes. En verder enorm genoten van dit huisje en het uitzicht. De plek, je waant je hier ergens ver weg, midden in de natuur te midden van de randstad. Centrum Haarlem- Amsterdam zo in 10-25 minuten. Fietsen naar het strand 20 minuten, en op loopafstand van bos en duin .  En dan niet te vergeten : Santpoort dorp!

We komen hier iedere week wel een keer langs richting duinen maar je hier zit is dat heel anders qua gevoel. Nu hebben we heel Santpoort door gewandeld. Jeugdherinneringen opgehaald van J. die hier geboren en getogen is. Dat we nog eens in dit huisje zouden logeren. Heel bijzonder! We hebben het erg naar ons zin gehad. Hier te wonen in het toen en nu. Ik wou dat ik het uitzicht kon kopen, daar kan  onze achtertuin niet tegenop 🙂

De 4 weken zijn omgevlogen. Ik zou graag nog eens een weekje terugkomen.Bedankt!

- feb. maart 2014


Wederom heb ik genoten van jullie huisje…. Ik ben helemaal tot rust gekomen en eindelijk weer eens een paar boeken gelezen.  Ik heb weer volop energie gekregen zodat ik het laatste jaar van mijn studie fris kan beginnen . Bedankt voor de gastvrijheid.

Met lieve groet

- augustus 2014


Merci pou cette adorable maison meme sous la pluie, elle reste charmante. Nous avons passé un exallent sejour. Merci, merci, merci Thank you !!!!!!

Pour quoi il y à un berceau dans la chambre?

- augustus 2014


SMS van A. : Mam ik heb de sleutel van ons huisje!

🙂    Ja hoor we zijn d’r weer!   Wat is het toch heerlijk dat het kan. Werd net wakker 06.30 maakte een foto van de omgeving en poste het op facebook.  Goedemorgen Santpoort!

Prachtig weer vandaag , dag 2 begint prachtig. Geniet nog even van thee buiten want om 8.15 overleg harddraverij, gemeente, horeca , politie, brandweer terwijl A. heerlijk doorslaapt in d’r riante tweepersoons bed  🙂

Tjee ‘t is alweer vrijdag Jaarmarkt! De week is voorbij gevlogen. Terwijl A. nog heerlijk slaapt ben ik al weer klaar om aan het werk te gaan. 6.45 op het scootertje naar het dorp. Bedankt weer dat wij hier mochten zijn. Voor A. haar broodnodige rustpunt in deze zeer drukke week van het haar. Volgend jaar komen wij graag weer terug!

Liefs

- augustus 2014


Voor de 2e keer verbleven we in het Luikje. Voor de 2e keer was het een heel mooi verblijf! We hebben weer genoten van de omgeving. Vooral de duinen en het strand was favoriet. En wat zagen we ( de kinderen vooral) veel vliegtuigen, er kwam geen eind aan 😉

Ook de koeien en paarden waren zéér interessant dus het was gewoon weer super!

Misschien tot een 3e keer…. 🙂

- juli2014


Hoi! We hebben ontzettend veel genoten van jullie gezellige huisje. Het gaf ons bijna het gevoel dat we verbleven in een Efteling Huisje. Zo knus!

De koeien die een loeiwedstrijd deden met I. en J. en paardjes aaien. Ook hebben we vaak buiten ontbeten en de zon zien ondergaan.  Hartelijke groetjes

- juli 2014


Geweldig wat een leuk verblijf in jullie prachtige «Luikje». Dit in combinatie met de mooie omgeving en prachtige natuur maakte ons verblijf tot een niet te vergeten vakantie!               Groet  p.s. De prosecco heeft heerlijk gesmaakt!

- juli 2014


We hebben genoten van jullie knusse huisje in deze geweldig mooie omgeving. We komen graag nog een keer terug. Nog bedankt voor de extra service van het «ouderwetse» koffiezetapparaat.

- juni 2014


Wij hebben al heel wat vakantiehuisje «bewoond» maar «Het Luikje»  springt er wel uit.  De combinatie van de inrichting uit de oude tijd met bijna onzichtbaar modern comfort is echt bijzonder. En de rust die toch nog te vinden is in de drukke randstad. We hebben ervan genoten!

- Mei 2014


Wat een heerlijk knus huisje. Prachtige omgeving. Heerlijk aan zee! We hebben genoten!

p.s. Anthony, de blauwe fiets mist een moer bij de vooras!

- mei 2014


De 2e  keer in jullie «poppenhuisje». We zijn helemaal lyrisch ervan elke keer als we aan komen rijden. Dit keer iets beter weer dan 2 jaar geleden. Genoten van Haarlem , de omgeving , het strand, het mooie weer en van elkaar. Zo gezellig om met 4 vriendinnen hier te bivakkeren. Als je elkaar al 32 jaar kent heb je uiteraard genoeg om over te kletsen. Een piepklein huisje van alle gemakken voorzien. Echt een aanrader voor onze vrienden, kennissen en collega’s.

En wij……. Wij komen vast en zeker nog een 3e keer terug.

- april 2014


Na de verkoop van ons huis aan de V. te S. waren wij zoekende naar een nieuwe woning! Na een dwaling van 4 weken hebben wij deze dankzij jullie en het Luikje voorlopig gevonden. Een geschenk uit de Hemel. Heel erg dank voor alles.

- april 2014


Wat een leuk verjaardagscadeau. Wat een heerlijk weekend. Wat een schitterend uitzicht. Wat een rust. Wat een heerlijke bedden. Zo kan ik nog wel even door blijven gaan. We hebben (helaas veel te kort) genoten in jullie LUIKJE. Elk jaar hetzelfde verjaardagscadeau zou voor ons geen straf zijn. Nu op de fiets naar huis.

- april 2016


Jeetje wat zullen we dit missen!! Het heerlijke bed, de gezellige woonkamer, het fantastische uitzicht en ga zo maar door… In verband met onze verbouwing hebben we bij jullie mogen «wonen».  Met heel veel plezier. Ik zal het uitzicht, de ganzen en de paarden missen. Nu op naar ons nieuwe huis. Ontzettend bedankt!

- april 2014


Wat hebben we deze weel genoten van het luikje en wat waren we blij dat we tijdens de verbouwing van ons huis hier mochten verblijven. Zodra we de deur van het luikje binnenstapten brak het vakantiegevoel door!

Vandaag gaan we weer terug naar huis. Ook wel weer leuk maar ik zal de knusheid en het schitterende uitzicht wel missen… Bedankt voor deze week vakantie in eigen dorp!!

- januari 2014


Als eerste willen wij jullie een gelukkig en gezond 2014 wensen. Het luikje is een klein fijn en bijzonder huisje. Je komt niet binnen in een «leeg «huis maar in een warm nest. Jullie hebben het voorzien van alledaagse spullen en juist dat maakt het snel een thuis. Wij vonden overigens alle kerstspullen fantastisch en paste precies bij ons meegebrachte echte kerstboompje. Wij zaten hier vanwege het vuurwerk en onze hond wat geen goede combi is. Bij ons zaten we midden in het vuurwerken hier zit je net iets verder weg. Helaas hebben we op oudejaarsavond nog steeds alle zeilen moeten bijzetten zoals de tv hard aan en de afzuigkap en stofzuiger. Dan nog was het beter te handelen dan thuis. Bedankt!!!

- december2013


We hebben een heel fijne week gehad in dit mooie kleine huisje. Elke morgen met het eerste ochtendgloren naar het strand met de honden , het ontbijtje met verse warme broodjes is daarna veeel lekkerder!!

De honden hebben genoten aan het strand.

We hebben mooie duinwandelingen gemaakt en de stad Haarlem was ook bijzonder met zijn Teylers Museum. Lekker uitgewaaid op de pier van IJmuiden. We hebben er zelfs de zeehonden zien zwemmen. De fles wijn bij aankomst en de bloemetjes en chocolade waren een leuke attentie! Wij zijn geen mensen die twee keer naar eenzelfde locatie gaan maar …      zeg nooit nooit !! Dank jullie wel

- november 2013


Thank you for another very comfortable weekend in this lovely cottage. We look forward to coming again.

- oktober 2013


Wij hebben een heerlijke tijd gehad in het luikje. Bedankt!

- Oktober 2013


Het was weer superleuk in het Luikje! en ik vond het ook leuk, iedereen eigenlijk! Zeker tot ziens!!!

Ik vont het heel leuk in het luikje omdat ik het heel knus bove vont.

- oktober 2013


Dank voor een heerlijke week in juliie huisje! Jullie hebben echt overal aan gedacht. Nog nooit in zo’n compleet huisje gezeten. Dank daarvoor !

- oktober 2013


We have traveled abroad many times to various countries and nice places. To stay Het Luikje has charmed us completely.  We have been comfortable here and we enjoyed to wake up to the sounds and sights of horses and cattle.

We have loved to walk and cycle in the Always changing landscapes of forest, dunes and sea.

Haarlem en Amsterdam and facinating old Velsen with wonderful museums and theaters are within reach bij bicycle, fast ferry or train!

We hope to be back!

 

- oktober 2013


Al jaren rij ik regelmatig langs dit lieve idyllische huisje. Toen het nog met antiek gevuld was heb ik me vaak afgevraagd hoe het er van binnen uit zou zien. Nu logeert mijn tante uit Zuid Afrika hier met haar vriend voor ruim 3 weken en heb ik het genoegen eindelijk eens binnen te kijken. Dit gaat al je fantasie te boven… Mijn zoon (9) zei ook meteen dat het een poeperig huisje is. Jullie hebben het prachtig en stijlvol ingericht.

- september 2013


We hebben het erg naar de zin gehad in jullie mooie huisje «het  Luikje». Het is een heerlijk plekje met een prachtig uitzicht. Het Luikje is echt heel smaakvol opgeknapt, vooral het behang….. We komen zeker weer gauw terug.

- september 2013


We hebben het erg naar de zin gehad in jullie mooie huisje het Luije. Het uizicht, de omgeving, SUPER LOKATIE!!!

Met de trein naar Amsterdam, Haarlem, IJmuiden

Op de fiets door de duinen naar het strand, oog in oog met schotse hooglanders.

We zijn hier nog lang niet uitgekeken in de ze omgeving dus…….

- augustus 2013


Lieve Els en Anthony

Mijn opa kocht dit huisje in 1942 voor 850 harde  Nederlandse guldens. Het was een arbeiderswoning dat hoorde bij de aangrenzende boerderij (Westerhoeve). Mijn moeder werd geboren op de boerderij en ikzelf werd geboren in het huis ernaast (nu Paardenduin). Gisteren was dat veertig jaar geleden….

Mijn wortels liggen hier. Het voelt dan ook zo vertrouwd om hier te zijn. Ik heb spijt dat ik hier maar twee nachtjes aanwezig mocht zijn. Ik kom dus zeker nog eens terug om te genieten van de vertrouwde omgeving.

Gisterenochtend werd ik dus wakker op mijn veertigste geboortedag en ontving het mooiste cadeau wat je je maar kan bedenken. In het land worden tegelijkertijd twee koekalfjes geboren! Wat een cadeau om hier getuige van te mogen zijn….

Deze ochtend zit ik nog even aan de tuintafel een bakje koffie te drinken. Ik weet nu al dat ik zo veel moeite heb om dit plekje te verlaten. Er zijn maar weinig plekjes die mij zo een warm gevoel geven…… ik voel mij een gezegend mens. Met lieve groet,

- augustus 2013


Merci pour cette charmante petite maison ou l’on se sent bien. De belles images dans nos tetes.

La présence des chevaux.. Une belle semaine.                                                                                  Merci Merci  Merci

Merci pour cette jolie maison avec plein de Petits surprises et bonnes choses. It was very nice here in this nice little house

- augustus 2013


De sleutel van «je huisje»is net  gebracht! AHH gelijk in de stemming! Rond 15.00 uur spulletjes gebracht , koelkast gevuld.  «Welkom terug» hoorde ik fluisteren…. ‘t Luikje kent ons nog 🙂

En als leuk welkom en begin van het dorpsfeest komen de rijtuigen voorbij, hoe leuk is dat! Prachtig gezicht! De week is voorbij gevlogen! Wat was het fijn om in zo’n drukke week zo dichtbij huis een rustpunt te hebben. We bleven met z’n tweetjes dit jaar. Geen tijd voor logé ! Wat zal ik de ochtendzon , uitzicht op de paardjes toch weer missen. Zo lekker wakker worden! Dag Luikje , tot volgend jaar…….

- juli 2013


Wat een beeldig huisje.

Heel veel dank voor jullie gastvrijheid!! Morgen zitten we weer in Perth. We hebben genoten van het uitzicht.

- juli 2013


Wonen in een levend schilderij..

Wat wil je nog meer? Hartelijk dank!

- juni 2013


De zwaluwen vliegen laag , voeren hun jongen…. Alleen dat is al voldoende om te genieten! En verder nog de sfeer van vroeger in het huisje, de duinen, de zee….. Tot ziens.

- juni 2013


1 nachtje langer verbleven we in jullie huisje dan vooraf gepland. Mooi dat dit kon. We hebben genoten en ons geen moment verveeld. Veel gefietst en bij de zee geweest. En natuurlijk Haarlem ook bezocht. Ik denk dat we nog maar 1 ding kunnen zeggen: We komen vast nog een keer logeren in jullie huisje…. Tot ziens!

- juni 2013


We hadden een heerlijke vriendinnenweekend in jullie knusse en prettige huisje. Fijn zo’n houtkachel, was ook wel nodig , de zomer /lente wil helaas nog niet komen. Leuk die paarden en het mooie uitzicht. Prachtige omgeving. Hartelijke groet

- juni 2013


Wat een geweldig huisje! Vanaf het eerste moment voelt het warm en knus. Onze zoon (3) vond het helemaal geweldig. Hij is echt op avontuur geweest. Zelden zo’n perfect huisje ervaren; goede bedden , knusse comfortabele woonkamer , heerlijke douche, prima keuken met oven en scherpe messen 🙂  , aparte slaapkamer en een afgesloten tuin waar je altijd wel een plekje vindt om heerlijk te zitten. We zijn echt tot rust gekomen in deze prachtige omgeving. We komen graag nog eens terug.

P.S. Maak het gastenboek op jullie website dan kunnen mogelijke nieuwe gasten ook al lezen hoe iedereen in jullie huis geniet.

- mei 2013


Heerlijk genoten in het mooie huisje. Gezellig in de buurt van al onze familie. B. was ook heel blij ven lag de hele dag in de tuin te zonnen. We komen zeker nog eens terug. Bedankt en groetjes

- mei 2013


Vielen Dank fur einen schonen Aufenthalt in Niederlande. Wunderschones Haus und Bereich. Fur mich und meine mutter waren die besten Urlaub.

- april 2014


Wat een geweldig huisje! Echte rust! Voor P. een beetje krap (2.05m) maar dat gaf niet. Bos vlakbij en uitzicht perfect! Wij hopen weer terug te komen! Bedankt voor de gastvrijheid!

- februari 2013


We hebben heerlijk genoten van het fijne , gezellige en knusse huisje. En ook van de mooie omgeving! We komen zeker nog eens terug. Bedankt!

- februari 2013


Afgelopen vrijdag aangekomen op dit schitterende plekje. Een heerlijk weekend gehad met ons tweetjes. Even afstand genomen van ons gezin! Getrakteerd op :                                                          Een roedel damherten achter het huis, een wit sneeuwdek,  een zak hout voor de kachel, RUST!

Bedankt voor de schitterende locatie en het  «Hans en Grietje huisje»                                   E

- februari 2013


Wat een ontzettend idyllisch huisje! Met 3 kleine kindjes en 4 volwassenen hebben we ons uitstekend vermaakt! Heerlijk knus , goed opgewarmd, want buiten sneeuwde het hard en vroor het flink. De open haard hebben we dus ook volop gebruikt dit weekeind. Een dagje Haarlem en een  (sneeuw) wandeling door de duinen gemaakt. Prachtige omgeving en mooie uitvalsbasis. Zondagochtend een aantal hertjes gezien op het weiland. Kortom heel goed vermaakt , prachtige natuur en heerlijk huisje met fijne sfeer.

Bedankt voor de mogelijkheid om hier een weekeind te verblijven en de fijne ontvangst.

- januari 2013


Voor de tweede keer in  «Het Luikje»en het voelde weer als thuiskomen. We hebben genoten van de omgeving en het knusse huisje in kerstsfeer !! Dank voor de warme (letterlijk)ontvangst. Zeker tot ziens!!

- januari 2013