20130505_131616


IMG_866320140413_104745

 

 

 

“Het Luikje” , ligt prachtig in de natuur en toch midden in de randstad.  De ingang naar de (Kennemer) duinen bevindt zich op 300 meter afstand (Duin en Kruidberg).  Door de    duinen   fietst u in ongeveer 30 minuten naar het strand.  Bovendien fietst u in 20 minuten naar de gezellige (winkel!) stad Haarlem met mooie musea.

 

 

 

Santpoort heeft o.a. een mooie speeltuin, een bos met peuterbadje , korenmolen de Zandhaas, de ruïne van Brederode, Sauna Ridderode  en in de Hoofdstraat vele gezellige winkeltjes en restaurantjes.

In de directe omgeving vindt u diverse zwemmogelijkheden (zwembad Heereduinen, natuurgebied Spaarnwoude, spartelmeer “het Wed” in de duinen met zijn bezoekerscentrum).  De golfliefhebber kan terecht op de openbare 18 holes golfbaan in Spaarnwoude. Op de fiets kunt u vele mooie plekken bezoeken zoals bijvoorbeeld  Spaarndam, Bloemendaal, IJmuiden met zijn vissershaven en sluizen en landgoed Beeckestijn

Beeckestijn-landhuis.jpg

Mooie steden als Amsterdam, Alkmaar en Leiden zijn dichtbij.

Station Santpoort-Noord is op loopafstand te bereiken.( Haarlem 5 minuten. Amsterdam 20 minuten. )

U hoeft zich geen moment te vervelen maar rustig een boek lezen met uitzicht op de paarden en koeien kan natuurlijk ook!!

De ideale plek om rust en stads vertier met elkaar te combineren. Fietsen,wandelen,winkelen, musea, alles is mogelijk!